Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
4 foto Hodnocení 3× Časté chyby při přípravě nepečených dortů: Může za to špatně připravená želatina a rozmočený korpus
Hodnocení 13× Aspik a sulc: Ovoce, zelenina, ryby nebo maso zalité aspikem vypadají jako zatavené do skla
4 foto Hodnocení 14× Desatero na téma želatina: Jaké jsou její vlastnosti, k čemu se používá a čím se dá nahradit
Hodnocení 68× Časté chyby při přípravě aspiku a sulcu: Málo želatiny nebo slabý vývar způsobí, že aspik neztuhne
Hodnocení 14× Jahodové dezerty a jiné dobroty: Užijte si jahodovou sezónu naplno. Máme pro vás ty nejlepší recepty
Retro okénko: Pouťová dobrota žužu stávala kdysi 5 Kčs, dnes ji koupíte za 60 Kč. Přitom se dá snadno vyrobit i doma
Hodnocení 115× Jak připravit želatinu? Je skvělá do krémů nebo k polévání sladkých či slaných dortů a zákusků
Snadný nepečený piškotový dort s ovocem: Zakysaná smetana mu dá svěžest, díky správně vyšlehané šlehačce bude nadýchaný
Snadný nepečený jahodový dort: O dokonalý výsledek se postará dortové želé i želatina, která nesmí projít varem
Hodnocení 35× Jak udělat vaječnou tlačenku? Dobrota v barvách jara patří k velikonočním svátkům a vaječnému hodování
Hodnocení 22× Kéž by existovaly vitaminy ve formě bonbonů? Zkuste gumové cukrovinky ve tvaru medvídků i dinosaurů, plné ovoce, medu a bez cukru
Hodnocení 20× 7 nejlepších receptů na malinové řezy. Čerstvé maliny mají krásnou barvu a výbornou chuť
Hodnocení 39× Jahodové řezy jsou lahodné a osvěžující. Připravujeme je z čerstvých jahod během jahodové sezony
6 foto Panna cotta byla hitem Prostřena: Jak připravit známý italský dezert, aby vypadal jako z restaurace
Hodnocení 528× Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky