Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
Ledové matcha latte a frappuccino jako ze Starbucksu: Zelený nápoj z čajového prášku dokonale osvěží a „nakopne“
5 teplých smoothie pro chladná rána: Mandlovo-kokosové nebo kávovo-čokoládové dodají energii a chutnají skvěle
Vše, co jste chtěli vědět o čaji a báli se zeptat: Čím se liší zelený a černý a jak ho vlastně správně uvařit?
Janovské těstoviny: Přidávají se do nich rané brambory a zelené fazolky, domácí bazalkové pesto je zárukou báječné lahodné chuti
Jak založit kvas před pálením ovoce? Odbornice z pálenice doporučuje změřit cukernatost ovoce a odstranit stopky