15 nejlepších receptů z vařeného masa: Vařte chytře a spotřebujte všechny suroviny
Vařené maso z polévky rozhodně nemusí zůstat bez využití. Naopak, je skvělým základem pro spoustu chutných jídel, která jsou jednoduchá, rychlá a ekonomická. V článku vám představíme oblíbené recepty, jak vařené maso zpracovat.
Vařené maso často zůstává jako vedlejší produkt po přípravě silného domácího vývaru. Mnoho lidí ho bohužel považuje za méně atraktivní než čerstvě pečené maso, a tak často končí v lednici bez využití. To je ale velká škoda, protože z vařeného masa lze připravit mnoho chutných, sytých a rychlých jídel, která uspokojí celou rodinu.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Karbanátky z vařeného kuřecího masa
- "Bulguroto" s vařeným kuřecím masem
- Vařené hovězí maso s fazolkami na slanině a nivou
- Kuřecí řízečky z vařeného masa a sýru
- Salát z vařeného kuřecího masa (z polévky)
- Haše z vařeného masa a brambor
- Tarhoňa s vařeným kuřecím masem a hlívou
- Okurková omáčka s vařeným vepřovým masem
- Fazolky na smetaně s hovězím masem vařeným
- Zapečené brambory s vařeným vepřovým masem
- Pilaf s kuřecím masem uvařeným v polévce
- Salát Little gem s vařeným hovězím masem a pikantním dipem
- Krůtí v zeleninové omáčce (aneb co s vařeným masem)
- Letní salát s vařeným kuřecím masem
- Pomazánka z vařeného kuřecího masa
1/15
1/15
Komentáře