uvařila 6. 1. 2011 10:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 1. 2011 10:54
stehno králičí, slanina, máslo, cibule, pepř, koření nové koření, jalovec, bobkový list, kůra citronová, vývar, sůl, šťáva citronová, mrkev, celer, povidla švestková, perník, švestky sušené, mandle, rozinky, mléko, smetana, brusinky
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Grilování s Martinem Svatkem: Maso na hamburger má být přírodní, vajíčko ani cibule do něj nepatří. Parády jsou okolo, říká