uvařila 10. 9. 2015 11:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 9. 2015 11:29
tofu natural, olej sezamový, omáčka sojová, zázvor čerstvý, omáčka srirarcha pálivá, ocet rýžový, voda, cukr hnědý, mrkev, ředkev bílá, olej sezamový, pasta miso, koriandr čerstvý, šťáva limetková, bageta, okurka salátová, cibulka jarní, šťáva limetková
Kuchařem roku je Lukáš Čížek z Vrchlabí. Nejlepší cukrářkou se stala Anna Marvanová. Porotu okouzlila tímhle dezertem!
Recept na išelské dortíčky: Tradiční cukroví s ořechovou náplní voní po čokoládě a chutná fantasticky
Jak chutnají nejdivnější jídla světa? Hořko na patře, odér čpavku, to je žralok po islandsku