uvařil 17. 3. 2014 09:20
Masové pirohy z liskového těsta
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 3. 2014 09:20
Masové pirohy z liskového těsta
řepa červená, cukr, sůl, uzené švestky, koření hřebíček, mrkev, petržel, celer, cibule, hříbky sušené, nať petrželová, česnek, vývar drůbeží, pepř bílý, ocet, sůl
Večer připravíte, ráno zabalíte: 5 nejrychlejších svačinek nejen pro školáky a tipy, jak si ráno ušetřit čas
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný
Velikonoční pondělí patří vajíčkům: Proč by měla být červená a čím ještě můžete koledníky pohostit?