uvařila 9. 1. 2011 19:02
...nejdříve bylinky, potom máslo, brambory a je to:-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 1. 2011 19:02
...nejdříve bylinky, potom máslo, brambory a je to:-)
brambory, olej slunečnicový, semínka hořčičná, kurkuma, koriandr sušený, koření garam masala, chilli, zázvor čerstvý, kmín mletý, rajče, máslo, nať petrželová
Dip muhammara: Kouřovou chuť dodají pečené papriky a pikantní chilli vločky. Báječně ladí s grilovaným masem nebo s pita chlebem
Už jste slyšeli o vařiči vajec? Zvládne připravit ztracená vejce, omeletu i rýži a ještě ohřeje párky
Trochu jiná šunka: Hovězí bresaola má temně rudou barvu a vynikající chuť. Nejlepší je s lístky rukoly a hoblinkami parmazánu