uvařil 25. 2. 2011 18:19
Šťáva z červené řepy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 25. 2. 2011 18:19
Šťáva z červené řepy
maso hovězí, kost hovězí morková, klobása, prsa krůtí, zelenina kořenová, zelí, řepa červená, šťáva z červené řepy, rajče loupané, fazole červené sterilované, sádlo, paprika sušená sladká, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř, ocet, smetana
Encyklopedie salátů: Jak se liší ledový salát od římského a jak si nejlépe vychutnat čekanku
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza