uvařila 14. 2. 2013 20:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 2. 2013 20:24
okurka čerstvá, rajče cherry, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, cibule červená, tuňák, olej olivový, vejce, zelí čínské, rukola, tofu bílé, mléko sojové, olej olivový, hořčice, šťáva citronová, sůl, chilli
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes