uvařila 20. 5. 2012 21:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 5. 2012 21:57
vejce, cukr, cukr vanilkový, mléko, olej, šťáva citronová, kůra citronová, mouka polohrubá, prášek do pečiva, soda jedlá, kakao, bílek, cukr krystal, džem, kyselina citronová, potravinářské barvivo, cukr krystal, voda
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky