uvařila 14. 2. 2013 20:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 2. 2013 20:24
okurka čerstvá, rajče cherry, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, cibule červená, tuňák, olej olivový, vejce, zelí čínské, rukola, tofu bílé, mléko sojové, olej olivový, hořčice, šťáva citronová, sůl, chilli
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku