uvařila 10. 6. 2016 16:27
Cuketová omeleta s těstovinovým salátem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 6. 2016 16:27
Cuketová omeleta s těstovinovým salátem
cuketa, vejce, mouka hladká, voda, olej olivový, těstoviny, rajče, paprika, cibulka jarní, ředkvičky, celer řapíkatý, vejce, jogurt bílý,
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit