uvařil 17. 3. 2010 21:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 3. 2010 21:58
oháňka hovězí, olej olivový, cibule, česnek, celer, mrkev, rozmarýn, víno červené, protlak rajčatový, rajče, vývar hovězí, parmazán,
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Jak správně grilovat sýry: Hermelín potřebuje alobal, halloumi nebo oštiepok stačí jen potřít olejem a budou skvělé
Cuketový prívarok voní koprem a česnekem a chutná podobně jako fazolky nakyselo. Levný letní oběd je navíc na přípravu velice snadný
Domácí kuřecí nugety chutnají lépe než z fast foodu díky triku s mrazákem. Příprava je snadná, chuť vynikající