uvařila 5. 2. 2016 21:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 2. 2016 21:49
hrách toor dal, kurkuma, olej, sůl, olej, římský kmín mletý, semínka hořčičná černá, chilli paprika čerstvá zelená, chilli paprika čerstvá, listy kari čerstvé, česnek, zázvor, cibule, rajče, koření garam masala, sůl, koření chilli, cukr
Velikonoce v Chorvatsku: Svátečním jídlem je tu ryba. Jak ji rychle, ale přitom chutně a pikantně připravit?
Retro vaření s Kristinou: Upečte si hnízdečka z makaronů podle receptu vyhlášeného prvorepublikového hoteliéra Karla Šroubka
Krakowski kumpir: Obří pečené brambory z polských trhů se plní opraženou slaninou a smaženou cibulkou, báječně voní i chutnají