uvařila 29. 3. 2009 18:37
Drůbková polévka s protlakem a smetanou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 3. 2009 18:37
Drůbková polévka s protlakem a smetanou
drůbky, česnek, cibule, fazolky zelené, zelenina kořenová, pórek, šťáva citronová, květ muškátový, protlak rajčatový, smetana zakysaná, pepř zelený, olej olivový, šafrán, sůl
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou