uvařila 14. 10. 2015 19:01
Dušená zelenina v pomerančové šťávě,jako příloha k masu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 10. 2015 19:01
Dušená zelenina v pomerančové šťávě,jako příloha k masu
pomeranče, mrkev, cibule, celer, zázvor, pórek, máslo, sůl, pepř mletý, šťáva citronová, celer
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice naložená v hořčici, pečená s cibulí, paprikami a rajčaty: Tajemství šťavnaté chuti je ve správně připravené marinádě
Grilování má své zásady: Maso musí před přípravou odpočívat, přemíra tuku škodí chuti, stejně jako vidlička
Hrníčkové jahodové koláče: Zkuste tradiční spojení s jogurtem, nebo netradiční s tapiokou