uvařila 7. 8. 2011 08:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 8. 2011 08:23
tuk, cukr krystal, kůra pomerančová, vejce, dýně, švestky sušené, mouka polohrubá, prášek do pečiva, sůl, mléko
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Jak na jednoduché hrnkové palačinky, které zvládne každý? Mouku je třeba prosít a těsto dát na půlhodinu odpočívat do lednice
1. adventní neděle: Pečeme voňavé perníčky, zázvorky i štolu a připravujeme domácí vaječný likér podle vyzkoušených receptů
Proč navštívit Jižní Tyrolsko? Dobrým důvodem je zdejší chřest, místní farmář prozradil, jak si jej nejlépe vychutnat