uvařila 22. 8. 2022 09:47
Tondovo kuře
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 8. 2022 09:47
Tondovo kuře
stehno kuřecí, cibule, zelenina kořenová, protlak rajčatový, kečup sladký, bobkový list, koření provensálské, pepř, česnek, jalovec, olej, cukr, mouka hrubá, mléko, sůl
Retro okénko: Sifon, cibulák a umakart. Takhle vypadaly kuchyně v 80. letech a mnohde „drží“ dodnes
Jak na vepřové maso v mrkvi? Trochu mrkve do základu a plátek másla nakonec dají omáčce výraznější chuť a jemnost
Víte, jaké jsou nejnovější trendy v přípravě domácích džemů a marmelád? Z čeho se vyrábějí a co se do nich může přidat?