uvařila 8. 9. 2010 17:04
po 20 minutách vaření přidáme fazole a zázvor a ještě 10 minut provaříme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 9. 2010 17:04
po 20 minutách vaření přidáme fazole a zázvor a ještě 10 minut provaříme
plecko vepřové, slanina anglická, cibule, česnek, tuk, fazole v tomatové omáčce, zázvor mletý, pivo světlé, bylinky zelené
První český král Vratislav I. si pochutnával na sekaném telecím mase zabaleném do bránice i na plněném labutím krku
Jídelní rozmary slavných: Hrdina Pobřežní hlídky David Hasselhoff vypije denně pět litrů vody a nejraději má grilované kuřecí maso
Vyzkoušeli jsme mechový dort jako z MasterChefa. S krémem z mascarpone a malinami chutná fantasticky