uvařil 15. 11. 2010 11:03
Fazolky ve studené vodě necháme vychladnout, aby nezhnědly
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 11. 2010 11:03
Fazolky ve studené vodě necháme vychladnout, aby nezhnědly
fazolky zelené, olej olivový, česnek, hořčice, šťáva citronová, tymián, petrželka, sůl
Vinař Michal Závada: Letošní burčák je kvalitní, litr pořídíte už od 80 korun a hlava vás z něj bolet nebude, když dodržíte jednu zásadu
Vepřové španělské závitky: Ve šťavnatém mase se ukrývá lehce pikatní náplň a chutě se vzájemně propojí k nebeské dokonalosti
Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!