uvařila 24. 9. 2009 21:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 9. 2009 21:25
prsa kuřecí, koření gyros, mrkev, lusky fazolové, máslo, česnek, kostka bylinková, mouka hladká, smetana ke šlehání, olej olivový, sůl, mléko
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Předvařené koleno dopečené v remosce nebo troubě má zlatavou kůrčičku, přitom je nádherně šťavnaté a na talíři se rozpadá
Retro okénko: Recept na slavnou socialistickou vepřovku pomůže uchovat maso na horší časy. Příprava je velmi snadná
Tajemství štíhlé postavy vévodkyně Kate: Známe její jídelníček