uvařil 26. 4. 2016 17:24
červené želí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 26. 4. 2016 17:24
červené želí
mouka polohrubá, sůl, droždí, mléko, cukr, rohlík, máslo, česnek, zelí červené, cibule, ocet, cukr, brambory, kmín celý, mouka hladká, sůl, žloutek, citron, olej, česnek, pepř, sůl, maso vepřové, kmín celý, česnek, máslo, jablko, cibule, bílek, rozmarýn, sůl mořská, kmín celý
Jak na chilli con carne: Texaské jídlo z masa, papriček a čokolády vás nadchne!
Španělsko na talíři: Pravá rýžová paella potřebuje špetku šafránu a rajčata. Co do ní naopak nikdy nedávat?
Hrnkový drobenkový koláč s povidly je neuvěřitelně vláčný a křehký, nebesky chutná, a přitom je snadný na přípravu