uvařila 18. 8. 2014 11:24
Vařečku protáhneme oušky v sáčku, sáček vložíme do vroucí vody a slabým varem vaříme 4-5 minut.Sáček opatrně vyjmeme,rozstřihneme a vejce přemístíme na talíř.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 8. 2014 11:24
Vařečku protáhneme oušky v sáčku, sáček vložíme do vroucí vody a slabým varem vaříme 4-5 minut.Sáček opatrně vyjmeme,rozstřihneme a vejce přemístíme na talíř.
vejce, salám, rajče, paprika čerstvá červená, cibulka lahůdková, sůl, pepř mletý, sáček igelitový, petrželka, olej
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?