uvařil 16. 5. 2012 19:02
Brambor, pórek a cibuli vaříme do měkka ve vývaru
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 5. 2012 19:02
Brambor, pórek a cibuli vaříme do měkka ve vývaru
kopřiva hluchavka, pórek, cibule, brambory, olej řepkový, olej lněný, vývar drůbeží, máslo, smetana ke šlehání, sůl, pepř mletý
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 26. 9. 2024 20:00
Byliny v kuchyni: Víte, proč se muchovníku říká rozinkový strom a jak chutnají jeho plody?
Náš život s celiakií: Jak jsme hledali bezlepkové jídlo v Polsku. Nakonec vše zachránila pizza ve Štětíně
Jídelní rozmary slavných: Fotbalista Lionel Messi miluje milánský řízek od maminky, přelitý rajčatovou omáčkou a zapečený se sýrem