uvařil 24. 8. 2016 18:17
V regionálnych receptoch kapustnice sú značné rozdiely. V každom kraji, údolí i dedine sa varí kapustnica trochu inak. Každý má tu svoju, každého ho je dobra , iný kraj , iný zvyk
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 8. 2016 18:17
V regionálnych receptoch kapustnice sú značné rozdiely. V každom kraji, údolí i dedine sa varí kapustnica trochu inak. Každý má tu svoju, každého ho je dobra , iný kraj , iný zvyk
zelí kysané, cibule, česnek, brambory, plecko vepřové, pečeně vepřová, houby čerstvé, houby sušené, koleno vepřové uzené, klobása uzená, slanina uzená, sádlo vepřové, pepř celý, koření nové koření, feferonka, paprika čerstvá červená, cukr, majoránka
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr