uvařila 5. 9. 2013 19:33
Měkké maso vyjmeme a šťávu rozmixujeme,podáváme s kuskusem.,
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 9. 2013 19:33
Měkké maso vyjmeme a šťávu rozmixujeme,podáváme s kuskusem.,
kližka hovězí, rajče, víno bílé, špek, cibule, olej, hořčice plnotučná, chilli, sůl, čerstvé bylinky, režná nit, kuskus, voda, bujón zeleninový, cibule, mrkev, olej, máslo, čerstvé bylinky
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Jídelníček podle horoskopu: Na záněty trpící Ryby by měly jíst česnek. Štíři, pozor na sladké!
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes