uvařila 30. 4. 2015 12:58
Maso prošpikujeme,utáhneme nití a zbytek slaniny nakrájíme na špalíčky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 4. 2015 12:58
Maso prošpikujeme,utáhneme nití a zbytek slaniny nakrájíme na špalíčky
kližka hovězí, slanina, brokolice, voda, olej, česnek mědvědí, sůl, pepř mletý,
Jak správně připravit jedlé kaštany? Je to dobrota plná vitaminu C pro malé i velké
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta radí: Jak upéct nejšťavnatější svatomartinskou husu, aby byla uvnitř měkká a zvenku křupavá
Chcete, aby se perníčky leskly? Poslouží žloutek, vejce s rumem i plnotučné mléko, perníčky se musí potřít ve správnou chvíli