uvařila 30. 4. 2015 12:59
Slaninu v papiňáku na oleji osmažíme,vložíme maso,necháme zatáhnout a podlité dusíme doměkka.Do šťávy dáme uvařit brokolici
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 4. 2015 12:59
Slaninu v papiňáku na oleji osmažíme,vložíme maso,necháme zatáhnout a podlité dusíme doměkka.Do šťávy dáme uvařit brokolici
kližka hovězí, slanina, brokolice, voda, olej, česnek mědvědí, sůl, pepř mletý,
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Pečení na víkend: Litý hrníčkový kynutý koláč je vláčný a překvapivě snadný. Drobenka na něm bude navíc díky tomuto triku krásně vonět!
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník