uvařila 30. 4. 2015 12:59
Slaninu v papiňáku na oleji osmažíme,vložíme maso,necháme zatáhnout a podlité dusíme doměkka.Do šťávy dáme uvařit brokolici
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 4. 2015 12:59
Slaninu v papiňáku na oleji osmažíme,vložíme maso,necháme zatáhnout a podlité dusíme doměkka.Do šťávy dáme uvařit brokolici
kližka hovězí, slanina, brokolice, voda, olej, česnek mědvědí, sůl, pepř mletý,
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Preclíky od lišky: Výborné pečivo z kynutého těsta zpestří půst a podle našeho receptu je zvládnete jako nic
Víte, jak na dokonalou krupicovou kaši? Tajemství spočívá v namáčení i finálním zjemnění
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest