uvařila 14. 5. 2014 21:39
Hovězí kližka s mrkví v pomerančové šťávě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 5. 2014 21:39
Hovězí kližka s mrkví v pomerančové šťávě
kližka hovězí, mrkev, špek, sůl, pepř, chilli paprika čerstvá, olej, cibule, česnek, bujón zeleninový, šťáva pomerančová, mrkev, máslo, šťáva pomerančová, solamyl, křen nakládaný
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Grilování s Martinem Svatkem: Maso na hamburger má být přírodní, vajíčko ani cibule do něj nepatří. Parády jsou okolo, říká