uvařila 17. 10. 2012 18:39
V marinádě odležené maso necháme odkapat a prudce na oleji orestujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 10. 2012 18:39
V marinádě odležené maso necháme odkapat a prudce na oleji orestujeme
líčka hovězí, šťáva pomerančová, olej, zázvor čerstvý, kůra pomerančová, olej, šťáva pomerančová, citronáta, bujón zeleninový, sůl, pomeranče, bylinky zelené
Holka u plotny peče: Hrníčková Granko bábovka je neskutečně vláčná, voní kakaem a snadno se připravuje
Pět nejlepších dezertů do skleničky: Míša řezy skoro bez práce nebo likérový Bombardino pohár si zamilujete
Na grilování v plné výbavě: 15 věcí, které si rozhodně vezměte s sebou, abyste byli králem či královnou grilovačky