uvařila 10. 12. 2013 20:04
Mouku rozmícháme ve zbytku rajčatové šťávy,provaříme s vydušenou šťávou,přidáme česnek a dochutíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 12. 2013 20:04
Mouku rozmícháme ve zbytku rajčatové šťávy,provaříme s vydušenou šťávou,přidáme česnek a dochutíme
kližka hovězí, špek, olej, cibule, mrkev, celer, česnek, hořčice kremžská, šťáva rajčatová, rozmarýn, mouka hladká, sůl, pepř mletý
Jak přežít úmorná vedra: V horku pomůže meloun, okurka i studené polévky. Na ranní kávu raději zapomeňte!
Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář
Encyklopedie bobulovin: Víte, jak vypadá josta a jak v kuchyni nejlépe využít angrešt, černý bez či rakytník?