uvařila 22. 3. 2013 19:12
Zasypeme celerem,zelím,podlijeme a dusíme.Měkké maso vyjmeme a šťávu rozšťoucháme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 3. 2013 19:12
Zasypeme celerem,zelím,podlijeme a dusíme.Měkké maso vyjmeme a šťávu rozšťoucháme.
hovězí zadní, slanina anglická vcelku, bůček uzený, celer, cibule, hořčice, zelí čínské, masox, voda, mouka hladká, česnek, sůl, pepř mletý
Rybíz na způsob brusinek: Fantasticky doladí svíčkovou a takhle snadno se připravuje
Jak připravit jednohubky po benátsku? S cicchetti a sklenkou prosecca si budete připadat jako ve slunné Itálii
Peče celá země jde do finále: Favorizovaný Vojta na své dřívější úspěchy nemůže spoléhat. Tereza a Roman zabojují