uvařila 15. 9. 2015 20:13
Potřeme hořčicí a posypeme zbytkem mrkve a libečku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 9. 2015 20:13
Potřeme hořčicí a posypeme zbytkem mrkve a libečku
kýta hovězí, salám brněnský, voda, marmeláda rybízová, hořčice plnotučná, mrkev, libeček, cibule, česnek, cuketa, olej, máslo, sůl, pepř mletý, režná nit
Pečené koleno á la Růženka: Štavnatá a lehce pikantní delikatesa potřebuje speciální směs ingrediencí a delší přípravu
Kecané koláče na Havelské posvícení voní máslem a rumem a díky několika náplním chutnají skvěle
Máte rádi tučná jídla? Může to být v genech, zjistili vědci