uvařila 29. 6. 2012 00:01
kedlubnové zelí s přidáním octa hned na začátku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 6. 2012 00:01
kedlubnové zelí s přidáním octa hned na začátku
srdce hovězí, zelenina kořenová, libeček, cibule, česnek, pepř, sůl, voda, srdce hovězí, slanina uzená, cibule, masox, voda, kedlubna, slanina, jablko, ocet, sůl, pepř mletý, voda
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni