uvařila 29. 3. 2009 21:36
Hovězí srdce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 3. 2009 21:36
Hovězí srdce
srdce hovězí, cibule, olej, špek, mrkev, petržel, celer, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, citron, mouka hladká, mléko, smetana, cukr, šťáva citronová
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Oběd na neděli: Kuře na paprice se zakysanou smetanou a maďarskými nočky vás nadchne!
Voňavý jablečný perník podle Josefa Maršálka: Těsto nikdy nešlehejte, jen opatrně míchejte, radí cukrář
Naložte si houby do octa. Získáte dokonalou pochutinu, která se hodí k steaku i do polévky