uvařila 29. 3. 2009 21:42
Restování zeleniny
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 3. 2009 21:42
Restování zeleniny
srdce hovězí, cibule, olej, špek, mrkev, petržel, celer, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, citron, mouka hladká, mléko, smetana, cukr, šťáva citronová
Máslové brambory s pečeným česnekem: Chuťově výraznější příloha se báječně hodí k minutkám, ale i jako samostatné jídlo
Jak na perfektní zapečené brambory, aby byly uvnitř šťavnaté a zvenku křupavé? Vláčnost zajistí smetana, o křupavost se postará sýr
Babiččina kmínová polévka: Voňavá dobrota jen z pár ingrediencí, které běžně máte doma. Opečený chleba dodá vydatnost