uvařil 16. 8. 2010 21:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 8. 2010 21:33
hovězí zadní, slanina uzená, olej slunečnicový, cibule, mrkev, petržel, celer, sůl, pepř mletý, pepř, koření nové koření, bobkový list, tymián, zázvor, smetana, mouka hladká, cukr, šťáva citronová, kůra citronová, párky, šunka, bůček vepřový, sůl, česnek, pepř mletý, kmín drcený, majoránka, vejce, strouhanka, citron, brusinky, šlehačka
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Návod na perfektní jarní detox: Dopřejte si medvědí česnek i pampelišky a buďte svěží
Talián byl v Praze hitem a nezbytností k pivu. Kde se "neuzená uzenina" vlastně vzala?