uvařil 16. 8. 2010 21:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 8. 2010 21:34
hovězí zadní, slanina uzená, olej slunečnicový, cibule, mrkev, petržel, celer, sůl, pepř mletý, pepř, koření nové koření, bobkový list, tymián, zázvor, smetana, mouka hladká, cukr, šťáva citronová, kůra citronová, párky, šunka, bůček vepřový, sůl, česnek, pepř mletý, kmín drcený, majoránka, vejce, strouhanka, citron, brusinky, šlehačka
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Zlatá labuť u sporáku: Palačinky se slaninou a špenátem byly oblíbeným jídlem Karla Čapka, ten měl rád i koprovku a nebránil se slivovici
7 tipů na správné rozmrazování potravin: Jak rozmrazit maso, jak ovoce a co s pečivem