uvařila 5. 7. 2011 20:44
detail pokrmu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 7. 2011 20:44
detail pokrmu
játra husí, tuk, olej, mrkev, celer, cibule, rajče, víno červené, marmeláda rybízová, bujón zeleninový, bylinky zelené
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční pohoštění: Plněná vajíčka, sýrové kuličky nebo slané tyčinky z listového těsta a další retro dobroty připravíte do 30 minut
Vycházející hvězdy českého gastrosvěta
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno