uvařil 14. 8. 2011 22:45
Jablečný koláč s bílým vínem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 14. 8. 2011 22:45
Jablečný koláč s bílým vínem
mouka hladká, tuk hera, vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, kypřící prášek, jablko, víno bílé suché, džus jablečný, pudink vanilkový, cukr krupice, cukr vanilinový, tuk hera, mouka hrubá
Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení
Jak na dokonale nadýchané koblihy podle Josefa Maršálka: Díky receptu i tipům od slavného cukráře se povedou úplně každému
Prezident Tomáš G. Masaryk jedl sice velmi střídmě, nikdy ale neodolal bramborovým škubánkům s mákem a cukrem