uvařila 27. 5. 2012 16:16
část použitých surovin+postup
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 5. 2012 16:16
část použitých surovin+postup
jahody čerstvé, cukr moučkový, sirup jahodový, smetana sladká, kefír, želatina prášková
Přidáno před 21 minutami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Holka u plotny radí: Mrkvová bábovka je neskutečně vláčná, snadno se připravuje a celá vyjde jen na 42 Kč
Retro vaření s Kristinou: Připravte si jednoduchý chřestový salát podle prvorepublikového receptu
Čočková polévka se zelím: Nesmí v ní chybět aromatická majoránka, uzená klobáska a zakysaná smetana, příprava je snadná