uvařila 20. 7. 2009 21:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 7. 2009 21:43
ředkvičky, pažitka, ocet ovocný, olej olivový, salát, sůl, pepř mletý, kopřivy, listy pampelišek, šťovík, petrželka zelená, majoránka čerstvá, bazalka čerstvá, tymián čerstvý
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Univerzální rebarborová omáčka: Vanilka skvěle doplní sladkokyselou pikantní chuť. Ozvláštní nejen grilované maso nebo sýr, ale i zmrzlinu
Palapaisti aneb Dušené hovězí s mrkví: Vynikající finské jídlo z jednoho hrnce zasytí a zahřeje