uvařila 29. 1. 2012 16:55
ve vývaru převeříme ocet,vožíme zeleninu s masem a necháme přes noc uležet
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 1. 2012 16:55
ve vývaru převeříme ocet,vožíme zeleninu s masem a necháme přes noc uležet
kližka hovězí, bobkový list, koření nové koření, pepř, mrkev, kořen petržele, celer, smetana ke šlehání, mouka hladká, ocet, sůl
Od áčka po železo: Encyklopedie důležitých vitamínů a přehled potravin, kde je najít, díl I.
Letní nápoje pro děti: Připravte jim jahodový koktejl, domácí limonádu nebo dětskou kávu!
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem