uvařila 29. 1. 2012 17:01
vlijeme do vývaru se zeleninou,provaříme,přidáme odložené maso,dochutíme a prohřejeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 1. 2012 17:01
vlijeme do vývaru se zeleninou,provaříme,přidáme odložené maso,dochutíme a prohřejeme
kližka hovězí, bobkový list, koření nové koření, pepř, mrkev, kořen petržele, celer, smetana ke šlehání, mouka hladká, ocet, sůl
Grilování levou zadní: Jak na nejlepší krkovičku? Šéfkuchaři radí nesolit předem a vyndat včas z lednice
Tyto kuchyňské pomocníky, inspirované jarním obdobím, si zamilujete!
Zlepšováky vánoční rybí polévky: Žemlové knedlíčky, staročeská zavářka z mlíčí nebo trocha fenyklu? Vyberte si sami