uvařila 17. 4. 2013 22:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2013 22:44
koleno jehněčí, máslo, cibule, česnek, pepř černý, bobkový list, protlak rajčatový, rozmarýn, víno červené suché, vývar drůbeží, celer, mrkev, petržel, sůl, pepř, celer, cibule, brambory, máslo, máslo, mléko, smetana 33%, sůl
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Šéfkuchař Pizza Nuova poradil, která rajčata se hodí na skvělé sugo: Seženete je celoročně i u nás, říká
Bouřkový úplněk přinese zátěž organismu: Opatrně s některými jídly, radí astroložka, odnesla by to vaše játra i střeva