uvařila 13. 2. 2015 12:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2015 12:42
maso kančí, mrkev, celer, petržel, cibule, povidla švestková, marmeláda šípková, cukr, ocet, pepř černý, koření nové koření, jalovec, vejce, tymián čerstvý, víno červené, máslo, sádlo, jíška máslová, sůl, smetana
Kam v Praze vyrazit na all you can eat? Otestovali jsme tři podniky, kde se za cenu kolem 200 Kč můžete doslova „přecpat“
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Makové buchty podle babičky moderátorky Laďky Něrgešové: Jsou krásně vláčné, voní rumem a chutnají božsky