uvařila 18. 5. 2015 17:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 5. 2015 17:44
papír rýžový, nudle rýžové tenké, olej sezamový, cibulka jarní, okurka čerstvá, fazole mungo, koriandr, máta, bazalka čerstvá, krevety, salát ledový, omáčka rybí, ocet rýžový, cukr třtinový, česnek, chilli paprika čerstvá, voda
Kulajda s cibulí: Do jihočeské polévky patří houby a zakysaná smetana, typickou chuť a vůni dodá čerstvý kopr a směs koření
Holka u plotny radí: Jak na výbornou velikonoční nádivku s medvědím česnekem a klobásou? Šťavnatost zajistí uzený bůček
Umíte správně rozmrazovat maso? Může to být věda, ale s našimi triky to zvládnete