uvařila 2. 10. 2013 16:43
Rozmixovanou zeleninu propasírujeme do většího kastrolu přes husté síto
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 10. 2013 16:43
Rozmixovanou zeleninu propasírujeme do většího kastrolu přes husté síto
cibule, rajče, mrkev, feferonka, ocet, sůl, bobkový list, koření hřebíček, skořice celá, koření nové koření, rozmarýn, olej, mrkev
Deset školních svačinek z celého světa: Ve Švédsku frčí tousty s čoko posypkou, v Turecku lodička se sýrem a v Izraeli bamba
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Orientální salát tabouleh voní petrželkou a mátou. Víte, co ještě se do něj dává?