uvařila 2. 10. 2013 16:43
Kastrol dáme na sporák a na největší plotýnce na plný výkon za stálého promíchávání necháme mírně odpařit.Pomocí trychtýře horké plníme do lahví a zavíčkujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 10. 2013 16:43
Kastrol dáme na sporák a na největší plotýnce na plný výkon za stálého promíchávání necháme mírně odpařit.Pomocí trychtýře horké plníme do lahví a zavíčkujeme
cibule, rajče, mrkev, feferonka, ocet, sůl, bobkový list, koření hřebíček, skořice celá, koření nové koření, rozmarýn, olej, mrkev
Jak vybrat to správné nádobí na vaření? + dárek na konci článku
Byliny v kuchyni: Řeřicha chutí připomíná ředkvičky a je přímo nadupaná vitaminy. Jak si ji nejlépe užít?
Jídelní rozmary Liz Taylorové: Hollywodská herečka milovala míchaná vajíčka i tohle chilli. Recept je snadný