uvařila 15. 9. 2013 17:09
Hrnec dáme na sporák,přidáme olej a na největším plameni necháme zredukovat.V závěru přidáme cukr,provaříme a horké naplníme do sklenic.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 9. 2013 17:09
Hrnec dáme na sporák,přidáme olej a na největším plameni necháme zredukovat.V závěru přidáme cukr,provaříme a horké naplníme do sklenic.
rajče, paprika čerstvá červená, cibule, ocet, olej, cukr krystal, skořice celá, koření hřebíček, koření nové koření, bobkový list, sůl, libeček
Pečení bez náčiní? Váleček nahradí láhev od prosecca, sklenička poslouží jako vykrajovátko, lžíce jako formička
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli